Fotografii Targul de nunti 2012
Articole locale

Fotografii Targul de nunti 2012

de

In perioada 16-18 martie 2012 s-a desfasurat in incinta Central Plaza Bacau, cea de-a IX-a editie a Targului de Nunti. 

Editia din 2012 a strans numerosi furnizori de servicii si produse destinate organizarii unei nunti de vis, oferind viitorilor miri cele mai noi informatii din domeniul nuntilor, cele mai noi tendinte desigur la cele mai bune preturi. 
 
Rochie de mireasa targ de nunta Bacau
 
In cadrul targului de nunta au fost prezenti furnizori din toate domeniile: agentii de decoratiuni, bijuterii, catering, saloane de infrumusetare, rochii de mireasa, costume pentru miri, aranjamente florale, foto/video, invitatii, muzica, luna de miere, etc.
 
Aranjamente florale targ nunta Bacau 2012
 
Numerosii vizitatori au admirat standurile foarte atent amenajate si au discutat direct cu furnizorii despre ofertele de nunta, reusind astfel sa inceapa cu succes organizarea evenimentului mult asteptat.
 
Decoratiuni targ nunta Bacau 2012
 
Asa cum va spuneam, fiecare furnizor si-a prezentat in mod impecabil ofertele, agentiile de decoratiuni expunand cele mai noi materiale pentru husele de masa si scaune, florariile au prezentat cele mai noi tendinte pentru buchetele de mireasa si aranjamentele pentru mesele invitatilor iar saloanele de rochii de mireasa au scos la vanzare noile colectii. Nu au lipsit nici rochiile de seara, costumele pentru miri, cele mai noi modele de albume foto sau cele mai bune oferte pentru luna de miere.
 

Multumim talentatei echipe de fotografi Wedding Photo Art pentru deosebitele imagini surprinse in cadrul targului de nunta!

 
Va lasam in continuare in compania fotografiilor din galerie care prezinta intr-un mod impecabil povestea targului de nunta.
Opinii (0)

Adauga opinia ta: