Primul seminar dedicat viitorilor miri Bacau
Articole locale

Primul seminar dedicat viitorilor miri Bacau

de

Bugetul, o problema in organizarea nuntii – primul seminar dedicat cuplurilor din Bacau

Decro organizeaza primul seminar din Bacau dedicat mirilor – Bugetul, o problema in organizarea nuntii. Evenimentul va avea loc in cadrul targului Expo Nunta De Vis, pe 20 aprilie, de la ora 16.00.

Prin intermediul acestui seminarul, Decro isi propune sa vina in ajutorul cuplurilor care s-au hotarat sa se casatoreasca in 2013 si 2014, cu solutii si idei practice de realizare si eficientizare a bugetului de nunta. « Multi miri nu stiu ce nevoi au si nu se apuca din timp de cautat, iar aceste lucruri ii duce in cele din urma la o stare de stres continua, pana in ziua nuntii. Altii insa nu stiu unde sa-si caute furnizorii si se multumesc cu recomandarile facute de restaurante care au intelegeri cu diferite agentii si care in foarte multe cazuri ii dezamagesc chiar in apropierea nuntii. » Raluca Voicu, event designer al agentiei de evenimente Decro.
 
Impreuna cu mirii prezenti la seminar, Raluca, speaker-ul acestui eveniment va trece in revista tot ce este de facut pentru organizarea nuntii si le va propune solutii pe care le au la dispozitie dar la care poate ca inca nu s-au gandit, din lipsa de timp sau resurse.
 
Seminarul se va desfasoara in cadrul targului Expo Nunta de Vis, care va avea loc in perioada 19-21 aprilie 2013. Expozitia se doreste a fi cea mai fastuoasa manifestare in domeniul organizarii de nunti din regiunea Moldova.
 
CAND: Sambata, 20 aprilie, ora 16.00
 
UNDE: Centrul de Afaceri si Expozitii „Mircea Cancicov” Bacu
 
CAT: Inscriere gratuita in limita a 25 de locuri disponibile.
 
CUM: Pentru a va inscrie trebuie sA trimiteti un email la adresa office@decro.ro cu numele
voastre si data nuntii.
 
Raluca Voicu este event designer Decro si consultant in organizarea nuntii. Mai multe detalii despre ea gasiti pe blogul dedicat organizarii nuntilor de neuitat , pe pagina de Facebook Decro, sau direct pe email la raluca@decro.ro.
Opinii (0)

Adauga opinia ta: